Autoilijat pysäköivät laittomasti maanviljelijän pellolle – farmarin kosto on kerrassaan nerokas

On aina helvetin ärsyttävää, kun joku ei kuuntele mitä hänelle sanot. Mutta joudumme kaikki kokemaan sitä tasaisin väliajoin.

Olisi niin äärettömän paljon helpompaa, jos ihmiset vain kuuntelisivat ensimmäisellä kerralla…

Jurri näin kävi maanviljelijälle Pavao Bedekovicille Kroatiassa, joka lopulta kyllästyi pellolle laittomasti pysäköiviin autoilijoihin – jotka ymmärrettävästi saivat hänen verensä kiehumaan.

Kukaan ei kuunnellut – ja niin maanviljelijä päätti antaa heille opetuksen.

Hänen kostonsa? Yhtä yllättävä kuin nerokas!

Pavao asuu ja työskentelee maatilalla Kroatiassa, ja vaikka iso maatila on kaukana maaseudulla, liikkuu alueella usein paljon ihmisiä.

Tämä johtuu ensisijaisesti siitä, että hänen naapurinsa järjestävät kirpputoreja, jotka houkuttelevat paljon kävijöitä. Mutta sillä on myös haittapuolensa – erityisesti Pavaolle.

Antoi opetuksen

Koska monet vierailijat tulevat kaukaa, heidän täytyy pysäköidä autonsa jonnekin. Heidän ratkaisunsa on usein ollut pysäköiminen suoraan Pavaon pellolle.

Mutta joka kerta, kun hän on pyytänyt heitä siirtämään autoja, on pyyntö kaikunut kuuroille korville.

Sama rutiini toistui viikosta toiseen, ja lopulta Pavao tajusi, että hänen oli otettava asiat omiin käsiinsä.

Siksi hän päätti kostaa.

Traktorikosto

Niinpä hän ajoi esiin traktorinsa ja kynsi maansa, koska hänen täytyi valmistautua kylvämiseen.

Mutta hän teki tämän samana päivänä, kun markkinavieraat olivat pysäköineet autonsa pellolle. Lopputulos? Autot eivät yksinkertaisesti päässeet enää ulos pellolta, koska hän oli kyntänyt laittomasti pysäköityjen autojen ympärille ja ”aidannut” ne niin, että niitä oli lähes mahdotonta saada enää ulos.

Autoilijat halusivat ilmoittaa hänestä poliisille, mutta koska kyseessä oli Pavaon yksityisalue, he eivät voineet tehdä asialle mitään.

Maanviljelijä on kieltämättä hieman katkera, mutta ymmärrän hänen tekoaan hyvin – se on sentään hänen maansa.

Katso video alta ja arvioi itse!

Toimiko maanviljelijä mielestäsi tilanteessa oikein? Paina JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät vanhan miehen nerokkaan koston!